Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Elementari Oy
 3217777-5
 Ellipsipolku 4 a
 02210 Espoo

Yhteyshenkilö

Artem Khayanen

info@elementari.fi

Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin pyyntöihin, kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisterin nimi

Elementari Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelytarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Elementari Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä tietosuojalain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan.
 
 Tarkoitukset voivat olla esimerkiksi tarjous- ja sopimusasiakirjojen, laskujen laadinta asiakkaille, sekä Elemtentari Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Elementari Oy:n viestimien ja palvelujen kautta.
 Elementari Oy ei luovuta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

Markkinointirekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Elementari käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin koostetaan tietoja Elementari Oy asiakastietojärjestelmästä (suoraan asiakkaalta ja nettilomakkeiden kautta) ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta. Asiakkaalla on mahdollisuus saada omat henkilötiedot pyydettäessä itselleen.

Rekisterin tietojen suojaus

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa tai muuta markkinointia varten. Asiakas voi tarkastaa hänestä kerätyt henkilötiedot ja pyytää tietojen poistamista sekä kieltää henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointiin ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjään sähköpostitsen info@elementari.fi

Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.